Takšna različna in nenavadna tetra (riba)

Takšna različna in nenavadna tetra (riba)

Tetra - ribe, ki spadajo v rod haracina. Domovina teh majhnih rib je Južna Amerika. V naravi živijo v najčistejših rekah, ki so bogate z kisikom. Feed tetra (ribe) se hranijo na ličinkih različnih žuželk in mehkih in občutljivih delih alg.

Te ribe so čarobne, zato jih ni mogoče najti sami. Aquarium ribe tetra tudi ne more živeti sam, potrebuje podjetje. Akvarij je treba posaditi z rastlinami, pa tudi okrasnimi plavuti, in potem bo zagotovo prosim vaše ribe.

Tetra (ribe) in njihove sorte

Obstaja več ducat vrst tetrafih, med katerimi je Amanda najbolj priljubljen prebivalec akvarijev. Ta vrsta je bila najdena v osrednjem delu Amazonke. Amanda je majhna riba z nežno in pastelno barvo. Te ribe lahko hranimo v družbi s somi ali drugimi mirnimi akvarijskimi ribami, kot so koelurihtisami, ki imajo prijetno in harmonično barvanje. Toda takšne ribe so dovolj problematične, da jih vsebujejo doma.

Takšna različna in nenavadna tetra (riba)

Ampak, na primer, limona tetra je idealna možnost za doma akvarij, je popolnoma nezahtevna in zelo mirna.

Treba je opozoriti, da so tetra (ribe) večinoma nezahtevne in so zaradi njihove barve zelo priljubljene. Z zgoraj prikazanimi ribami se lahko zaklene "krasnorotuyu" tetra (rummy-nose tetra) s svetlo barvo in kontrastom, pa tudi safir Tetra.

Pogosto v domačih akvarijih lahko srečate tako čudovite ribe kot steklene tetre. To ime dobimo s prozornim telesom, poleg tega pa ima rep riba kontrastno rdečo točko.

Vse vrste rib, ki so bile omenjene zgoraj, so povsem omedobno. Lahko jedo živo, suho in zamrznjeno hrano, prav tako pa ne bo motilo rastlinska hrana. Toda hrano za tetrafish je treba izbrati s skrbnostjo.

Rdeče nosne tetre je treba krmo hraniti z živo ali rastlinsko krmo, včasih se lahko v krmi uporabljajo umetni nadomestki.

Tetralne jeze vsekakor jedo vsako hrano, ki ste jo dali. Nedvomno se bolj daje prednost steklenim živim krmilom - krvi, Daft, tubifexu, ampak tudi na suhi hrani se nikoli ne bodo odrekli. Treba je spomniti, da je strogo priporočljivo, da tetra ne hranite s suho hrano, saj se v tem primeru ribe zelo slabo razvijajo in rastejo. Tudi kot vrhunski obleki so lahko zadovoljni z majhnimi žuželkami ali ličinkami.

Tetra von Rio hrani vse vrste živih in suhih živil, glavna stvar je zagotoviti, da krma ni prevelika.

Ogledala tetra je treba hraniti z majhnimi raki, majhnimi vodnimi in površinskimi žuželkami ter sesekljanim cevasto.

Diamond tetra je treba hraniti zelo raznolike in bogate. V svoji prehrani mora biti živa hrana in samo občasno lahko hranite z mešanimi krmnimi mešanicami.

Tetra-lantern se napaja z majhno in hranljivo hrano - daphia, sesekljan cevasto, grindalno.

Related news

  • What is a box office The box office of the most successful films in the history of cinematography
  • Determine the kind of indeclinable nouns, agreeing with them definitions to insert missing ends
  • How to arrange an exhibition
  • Wild landowner (summary)
  • Modal personality - what is it Concept, characteristics, examples
  • Takšna različna in nenavadna tetra (riba) Takšna različna in nenavadna tetra (riba) Takšna različna in nenavadna tetra (riba) Takšna različna in nenavadna tetra (riba) Takšna različna in nenavadna tetra (riba) Takšna različna in nenavadna tetra (riba) Takšna različna in nenavadna tetra (riba) Takšna različna in nenavadna tetra (riba) Takšna različna in nenavadna tetra (riba) Takšna različna in nenavadna tetra (riba)